Børnefotografering

Ønsker du at forevige dine børn på billeder, så har du mulighed for at få det gjort gratis. Jeg tilbyder engang imellem gratis fotografering af børn fra ca 7 måneders alderen. Du får 2 stk. færdigredigeret billeder GRATIS som du kan downloade og bruge på nettet eller få dem fremkaldt. 

Det eneste du skal gøre er at syntes godt om min facebookside. 

Jeg vil løbende udtrække en heldig model blandt dem der syntes godt om min facebook side Her

 

 

Gratis

Ja jeg gør det gratis, og først og fremmest fordi jeg syntes fotografering af børn er sjovt, og så er det jo fedt at kunne glæde andre med nogle smukke billeder, Så er der jo også de fototekniske ting som jeg hele tiden prøver at gøre bedre.. På den måde får jeg også nye billeder til mit portfolio.

Denne form for fotografering kaldes også for TFP = Time For Print. Hvad er time for print? Time For Print (TFP) er et princip hvor fotograf og model samarbejder om at lave billeder uden at den ene eller anden skal betale for opgaven. Fotografen/Modellen stiller op uden at få penge for det, modellen får til gengæld en cd/download med de udvalgte billeder til sit portfolio. Både model og fotograf må anvende billederne til egen webside og sociale medier.


Info

 

  • Jeg kan desværre ikke nå at besvarer alle henvendelser og mails. Men vil udtrække en model på den givende dato på min facebookside. 

  • Du får 2 stk gratis digitale billeder som download.

  • Billederne leveres senest 1 uge efter datoen for opgaven.

  • Jeg forbeholder mig retten til at bruge billederne på hjemmesider, i reklamemateriale og på sociale medier.

  • Fotografering varer ca. 1 time.